Overzicht maatregelen Coronacrisis
In dit artikel kunt u het geactualiseerde overzicht van de diverse maatregelen met betrekking tot de Coronacrisis vinden. Tevens kunt u informatie vinden omtrent de 'NOW' regeling en de aanvraag ten behoeve van uitstel van betaling van uw belastingen.

Uitstel van betaling van diverse belastingen:

Op de website van de Belastingdienst is een belangrijke update geplaatst in verband met uitstel van betaling voor diverse belastingen.

 

Op basis van de nieuwe informatie, kan er pas uitstel van betaling aangevraagd worden op het moment dat u de naheffingsaanslag (welke zonder boete zal worden opgelegd) van de Belastingdienst ontvangt. Uitstel dient door u zelf (door middel van e-Herkenning en/ of DigiD) aangevraagd te worden, via onderstaande link.

 

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/ondernemers/content/hoe-vraag-ik-voor-3-maanden-bijzonder-uitstel-van-betaling-aan-vanwege-de-coronacrisis

 

Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW):

Onlangs is bekend geworden dat de NOW regeling vanaf maandag 6 april 2020 aangevraagd kan worden bij het UWV. Hiervoor is diverse informatie c.q. gegevens benodigd, welke wij van u dienen te ontvangen. Via Informatie Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor kunt u aanvullende informatie vinden omtrent de 'NOW' regeling, alsmede de gegevens (o.a. percentage verwachte omzetdaling en het betreffende bankrekeningnummer) welke nodig is om de aanvraag in te kunnen dienen.

 


Overzicht maatregelen Coronacrisis:

Hier vindt u het geactualiseerde Corona formulieren overzicht per 2 april 2020, waarop betreffende regelingen en aanvraagformulieren (per heden) vermeld staan.


Mocht u naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
 
Zoeken in publicaties
  
Archief
2012 (16)
2013 (53)
2014 (89)
2015 (104)
2016 (94)
2017 (65)
2018 (52)
2019 (20)
2020 (6)