Ons team
Ons team staat voor u klaar bij hulp met administratieve kwesties, belastingadvies, aangiften, financiële adviezen en nog veel meer. Bel ons gerust voor een afspraak!
Ons team van gediplomeerde medewerkers is gespecialiseerd op diverse gebieden aangaande uw administratie, belastingadvies of gerelateerde onderwerpen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies. Neemt u dan gerust contact met ons op.

Clemens Klappe

Clemens is Register Belasting- en Bedrijfsadviseur en is al meer dan 20 jaar specialist in het verwerken van administraties voor bedrijven, belastingadvies, btw-aangiften, fiscale aangiften, loonadministratie en gerelateerde diensten. Hij heeft (internationale) ervaring met het adviseren in diverse branches en projecten inclusief doorstart en saneringen. Dit geldt ook voor Euregionale grensoverschrijdende business. Hij heeft ruime kennis van begeleiding en coachen van ondernemers en ondernemingen, met name start-ups. Clemens is per e-mail bereikbaar op clemens@smkraad.nl.
 
Patricia Stretch

Adminsitratief medewerkster, specialismen allround en samenstellen jaarrekeningen, gevorderd fiscaal medwerkster winstbelastingen. Patricia is sinds 1999 werkzaam bij ons kantoor en is per e-mail bereikbaar op patricia@smkraad.nl.

Brigitte Klappe

Administratief medewerkster, allround en samenstellen jaarwerken, in bezit van PDL alsmede voeren medisch secretariaat en gediplomeerd medisch secretaresse. Brigitte is sinds 2000 bij ons werkzaam en is per e-mail bereikbaar op brigitte@smkraad.nl.

Theo van Barneveld

Als relatiebeheerder is Theo de schakel tussen de klanten en de administratieve verwerking van de boekhouding van deze klanten. Daar Theo reeds ruim 12 jaar onderdeel uit maakt van ons team, kent hij onze klanten en relaties door en door en kan hierdoor gericht advies geven voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Daarnaast geeft hij fiscale en strategische adviezen en is hij breed inzetbaar op diverse boekhoudprogramma’s. Theo is sinds 2006 werkzaam bij ons kantoor en is per e-mail bereikbaar op theo@smkraad.nl.

Alsmede staan 7 vaste professionals ons bij met de uitvoering van zowel dagelijkse als gespecialiseerde vraagstukken. Waaronder voormalig belastinginspecteurs en accountants.
OFFERTE

AANVRAGEN?

 

 
 
Vakkundig, ervaren en gedreven
Ons team staat voor u klaar bij hulp met administratieve kwesties, belastingadvies, aangiften, financiële adviezen en nog veel meer. Bel ons gerust voor een afspraak!
  053-4349366
  info@smkraad.nl