Raad Enschede lid van BelastingRaadgevers
Sinds enkele jaren is Raad Enschede aangesloten bij digitale beroepsorganisatie BelastingRaadgevers.

Onder het motto: de succesvolle switch naar een professioneel advieskantoor wordt aan deze kantoren een scherp geprijsd professioneel dienstenpakket aangeboden zoals dagelijks fiscaal nieuws, toegang tot een CAO-database, een pensioenhelpdesk, fiscale praktijkmemo's, fiscale spreekuren, eerste klas software van Pro Management, belangenbehartiging en een effectief landelijk en regionaal advertentiebeleid.'

De oprichting van BelastingRaadgevers komt voort uit een groeiende behoefte naar kwalitatief hoogwaardige en praktische diensten bij advieskantoren tegen een scherpe prijs.'Veel advieskantoren ervaren het dienstenpakket van hun brancheorganisatie als te mager of zij vinden de bestaande contributie te hoog. Bovendien vinden zij de jaarlijkse controles die vanuit de beroepsorganisatie plaatsvindt te tijdrovend en onnodig', zeggen Peppelenbosch en Bergmans. 'Het is daarom tijd voor een adequaat digitaal alternatief voor deze hardwerkende beroepsgroep.”

Voor meer informatie klik hier.

OFFERTE

AANVRAGEN?

 

 
 
Vakkundig, ervaren en gedreven
Ons team staat voor u klaar bij hulp met administratieve kwesties, belastingadvies, aangiften, financiële adviezen en nog veel meer. Bel ons gerust voor een afspraak!
  053-4349366
  info@smkraad.nl