Raad Enschede partner van Stichting regiobranding Twente.
Raad Enschede is partner van Stichting regiobranding Twente. De Stichting regiobranding Twente houdt zich bezig met het positioneren van Twente als innovatieve, ondernemende kennisregio, zowel nationaal als internationaal.

Het projectbureau van de stichting initieert, coördineert en ondersteunt activiteiten voor deze positionering. Daarvoor en om de huidige portal door te ontwikkelen en via campages verschillende publieksgroepen te kunnen bereiken zijn partners en donateurs nodig die de mogelijkheden van ‘Twente. Get Connected' onderschrijven en hierin de krachten willen bundelen. Hiervoor zijn verschillende partnerpakketten samengesteld en ook is er een mogelijkheid om donateur te worden van de Stichting regiobranding Twente.

Goede ideeën moeten kunnen ontpoppen tot mooie innovaties en ontwikkelingen. Hieronder zijn bedrijven en instellingen te vinden die hulp bieden op het gebied van ondernemerschap, Get Connected en innovatie. Van het oprichten van een eigen bedrijf en start-ups, het informeren over regels en procedures en het bijwonen van netwerkbijeenkomsten en business events.

OFFERTE

AANVRAGEN?

 

 
 
Vakkundig, ervaren en gedreven
Ons team staat voor u klaar bij hulp met administratieve kwesties, belastingadvies, aangiften, financiële adviezen en nog veel meer. Bel ons gerust voor een afspraak!
  053-4349366
  info@smkraad.nl