Raad Enschede lid van Stichting NIBA
Sinds medio 2000 is Raad Enschede lid van Stichting Nationaal Instituut voor Belasting- en Bedrijfsadviseurs (NIBA)

Als NIBA aangeslotene mogen cliënten er van uitgaan dat zij altijd verzekerd zijn van een adviseur en werkzaam is voor een kwalitatief goed administratie-belastingadvieskantoor.Iedere NIBA-aangeslotene draagt als kwaliteitskenmerk de toevoeging RBB (ingeschreven in het register van Belasting- en Bedrijfsadviseurs) achter zijn of haar naam.

Deze titel mag slechts worden gebruikt door diegenen die ingeschreven staan in het register van NIBA. De ingeschrevenen onderwerpen zich dan ook aan de gedrags- en beroepsregels en vallen onder het tuchtrecht van Stichting NIBA.

Alle personen van de aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren die voldoen aan het kwaliteitskenmerk zoals gesteld door NIBA voeren de afkorting RBB (Register Belasting- en Bedrijfsadviseur) achter hun naam. Om deze titel te kunnen behouden, worden alle bij Stichting NIBA aangesloten kantoren geregeld onderworpen aan een kwaliteitstoetsing.

Voor meer informatie klik hier.


 

OFFERTE

AANVRAGEN?

 

 
 
Vakkundig, ervaren en gedreven
Ons team staat voor u klaar bij hulp met administratieve kwesties, belastingadvies, aangiften, financiële adviezen en nog veel meer. Bel ons gerust voor een afspraak!
  053-4349366
  info@smkraad.nl